Paroc esitles uut lamekatuste soojustussüsteemi

24 märts 2016
Rahvusvaheline kivivillatootja Paroc sai valmis uue vertikaalsuunalise kiuga lamellplaadi PAROC ROL ning lõi uue lamekatuste soojustussüsteemi PAROC PROOF. Nii ehitatavatele kui ka renoveeritavatele hoonetele ette nähtud süsteem PAROC PROOF võimaldab kiirendada lamekatuste soojustustöid ning tagab pikaealise, usaldusväärse ja tõhusa katusesoojustuse.

Energiatõhusatele hoonetele sobiv lamekatuse soojustussüsteem PAROC PROOF on loodud ehitustööde hõlbustamiseks ja paigalduse lihtsustamiseks.

Süsteemi PAROC PROOF moodustavad kaht tüüpi tooted: plaadid PAROC ROB 80 ja uued lamellplaadid PAROC ROL 30. Ehitajatele hästi tuntud PAROC ROB 80-t plaate kasutatakse praegu lamekatuse ülemise kihina, mille peale paigaldatakse veekindel rullkate. PAROC PROOFi süsteemis kasutatakse 30 mm paksust plaati PAROC ROB 80. Uus PAROC ROL 30 on vertikaalsuunalise kiuga lamellplaat, mille paksus valitakse arvutuste põhjal nii, et see vastaks etteantud nõuetele. Selle lamellplaadi paksust saab valida vahemikus 210–440 mm, niisiis sobib see hästi energiatõhusate hoonete lamekatuste soojustamiseks.

 

Lisainfo:
Kalev Kõnn
AS Paroc tegevjuht
E-post: Kalev.konn@paroc.com