Paroc näitab ehitusmessil, kuidas soojustada energiatõhusat maja

31 märts 2017
Paroc näitab 5.-8. aprillini Eesti Näituste messikeskuses toimuval ehitusmessil “Eesti ehitab 2017”, kuidas soojustada energiatõhusat maja nii, et tagada maksimaalne energiasääst ja luua koju võimalikult mugav elukeskkond.

Et kõigil oleks võimalik oma silmaga näha uutele majadele mõeldud energiatõhusaid soojustuslahendusi, püstitab Paroc messihallis spetsiaalsed seina- ja katusemudelid, mis näitavad õigeid soojustusvõtteid ja parimaid soojustusmaterjale. Lisaks on Paroci stendi juures terve messi vältel professionaalsed konsultandid, kes tutvustavad kõigile nii korrektse soojustamise põhimõtteid kui ka sobivaid materjale erinevate soojustust vajavate konstruktsioonide jaoks.

Ehitusmess “Eesti ehitab” on hea võimalus isiklikult ja lähedalt tutvuda ühe parima lamekatuste soojustamiseks mõeldud süsteemiga PAROC PROOF, mis sobib eeskätt just energiatõhusatele majadele. PAROC PROOFi eeliseks on suurem energiatõhusus, mistõttu tuleb seda paigaldada vaid kaks või kolm kihti. Tulemuseks on tulekindel ja soojapidav katus, mis püsib jäik ja kindel ka ehituse ajal.

Tulekindlate õhukanalite rajamiseks ja isoleerimiseks on Paroc välja töötanud spetsiaalse mittesüttiva lahenduse PAROC HvacFire LT, mida on võimalik samuti messil näha ja selle omaduste kohta spetsialistidelt uurida. PAROC HvacFire LT tagab tulekindluse kõikvõimalike kütte-, ventilatsiooni- ja kliimasüsteemide õhukanalites nii, et tulekahju korral ei saa tuli ega põlemisproduktid ühest tsoonist teise levida.

Külmade keldrilagede soojustamiseks pakub Paroc võimalust tutvust teha mittepõlevast kivivillast laesoojustuslamelliga PAROC CGL 20, mida on liimi abil lihtne paigaldada ning mis suurendab korrustevahelist tule- ja helikindlust.

Lisaks on messil võimalik tutvuda krohvitava fassaadilamelliga PAROC LINIO 80, mis sobib hästi ka energiatõhusate ja liginullenergia hoonete soojustamiseks. PAROC LINIO 80 ei põle, ei kogu niiskust ning võimaldab saavutada ühtlast ja õhukest krohvikihti.

Tule ja tutvu Paroci toodete ning spetsialistidega ehitusvaldkonna erialamessil “Eesti ehitab” ning vali endale parimad tulekindlad soojustus- ja heliisolatsioonilahendused!

Kohtumiseni ehitusmessil!