Paroc kutsub ehitusmessile tutvuma kõrgekvaliteediliste tulekindlate isolatsioonilahendustega

26 märts 2018
4.-7. aprillini Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses toimuval ehitusmessil “Eesti Ehitab 2018” tutvustab Paroc messihalli ehitatud mudelitega, kuidas soojustada uusi ehitisi ja energiatõhusaid maju võimalikult efektiivsel viisil.

Paroci stendi juures on võimalik tutvuda kõikide uusimate ja tõhusate isolatsioonimaterjalidega ning näha oma silmaga spetsiaalsete seina- ja katusemudelite abil, millised on õiged soojustusvõtted erinevate seinte, katuste ja põrandate puhul. Paroci stendi juures on terve messiaja professionaalsed konsultandid, kellelt saab küsida igakülgset nõu erinevate tehnikate ja materjalide osas.

Lisaks seinte ja katuste soojustamisele on messil võimalik näha sedagi, kuidas isoleerida tulekindlalt kõikvõimalikud õhukanalid. Võimaliku tule ja põlemisproduktide leviku peatamiseks kommunikatsioonikanalite kaudu on Paroc välja töötanud spetsiaalse mittesüttiva lahenduse PAROC HvacFire LT.

Külmade keldrilagede soojustamiseks pakub Paroc võimalust tutvust teha mittepõlevast kivivillast laesoojustuslamelliga PAROC CGL 20, mida on liimi abil lihtne paigaldada ning mis suurendab korrustevahelist tule- ja helikindlust.

Lisaks on messil võimalik tutvuda krohvitava fassaadilamelli PAROC LINIO 80 omadustega, torude isolatsiooniks mõeldud spetsiaalsete kivivillast mattidega, puistevilladega ja mitmete teiste isolatsioonitoodetega.

Ootame Sind ehitusmessile tutvuma Paroci toodetega ning saama asjakohast nõu Paroci spetsialistide käest.

Kohtumiseni ehitusmessil!