Paroc Groupi ühinemine Owens Corninguga on lõpule viidud

05 veebr 2018

Owens Corning teatas täna, et on saanud kõik vajalikud load ning lõpule viinud Paroc Groupi omandamise. Paroc Group on Euroopa juhtiv tulekindla kivivilla ja energiasäästlike lahenduste tootja. Ettevõtte väärtus on ligikaudu 900 miljonit eurot.

"Paroc kuulub nüüd nii Euroopas kui ka mujal tegutseva Owens Corningu töökasse perre. Oleme põnevil uute võimaluste pärast, mida Owens Corning meile ühisel teekonnal pakub,” ütles Paroci tegevjuht Anders Dahlblom.

“See on Owens Corningu isolatsioonimaterjalide tootmise jaoks tähtis päev,” ütles Owens Corningu isolatsioonitoodete äri juht Julian Francis. “Meil oli strateegiline eesmärk laiendada oma tooteportfelli ning mitmekesistada oma kohalolekut maailmas, et paremini teenindada oma klientide vajadusi ja seeläbi toetada nende kasvu. Paroci omandamine täidab mõlemat eesmärki. Me oleme nüüd nii Euroopa kui ka maailma mineraalvillaäris juhtival kohal.”

Lisainfo:

Anders Dahblom, tegevjuht
Tel. +358 4 6876 8903

Olga van Iterson, turundus- ja kommunikatsioonijuht
Tel. +358 5 0325 2376

Teave Owens Corningu kohta

Owens Corning (NYSE: OC) arendab, toodab ja turustab isolatsiooni-, katuse- ja fiiberklaasist materjale. Globaalse ning inimlikke väärtusi hindava kontserni turuliidritest ettevõtted omavad sügavat teadmist materjalidest, tootmisest ning teadusest, et arendada tooteid ja süsteeme, mis oleks energiasäästlikud ning aitaks muuta efektiivsemaks kaubandus- ja eluhooneid. Owens Corningu tugevdatud klaasi tootmisettevõte valmistab tuhandeid tooteid, mis on kergemad, tugevamad ja vastupidavamad. Owens Corningu inimesed ja tooted muudavad maailma paremaks. Owens Corningu peakorter asub Ohios Toledos. Ettevõtte 2016. aasta müügikäive oli 5,7 miljardit dollarit ning 37 riigis töötas 19 000 inimest. Owens Corning on olnud 63 aastat järjest Fortune 500® ettevõte. Rohkem informatsiooni veebilehel www.owenscorning.com.