Korrushoonete ventileeritud seintele mõeldud PAROC® Cortex™ ja PAROC® Cortex One™ mittepõlevad soojustus- ja tuuletõkkeplaadid

08 apr 2013

PAROC Cortex Paroc toob Eesti turule soojustusplaadid PAROC® Cortex ™ ja PAROC® Cortex One™. Need soojustusplaadid on kaetud spetsiaalse mittepõleva ja madala õhu läbilaskvusega kattekihiga.

PAROC® Cortex™ on mõeldud korrushoonete ventileeritud seinte soojustuse tuuletõkkeks. PAROC® Cortex One™ on ühekihiline soojustusplaat korrushoonete ventileeritud seinte soojustamiseks.

 

Need plaadid on kaetud spetsiaalse materjaliga, mis kaitseb soojustuskihti tõhusalt nii vertikaalse kui põikisuunalise õhuvoolu eest, säilitades seejuures kõik soojustuskihi isolatsiooniomadused".

See pakub ka väga head kaitset sadevete või teiste negatiivsete mõjude eest konstruktsioonidele.
See toode vastab tulekindlusklassile A2–s1, d0, täites seega tuleohutuse põhinõudeid ning seda on lubatud kasutada kõikide hoonete ventileeritud seinte ehitamiseks ilma piiranguteta.
“Neid plaate on väga lihtne kasutada ja lõigata. Paigaldatud plaatide, aknalaudade ja hoone nurkade ühenduskohad kaetakse spetsiaalse teibiga, tagades tiheda ja tugeva soojustuse ja tuuletõkke kihi ning vähendades oluliselt võimalikku soojuskadu välispiirete kaudu,“ AS Paroc juhatuse esimees Kalev Kõnn.

Lisateabe saamiseks võtke ühendust:

AS PAROC Pärnu mnt 158 11317 Tallinn
Telefon: +372 6518 100 | Faks: +372 6518 111
paroc.est@paroc.com

www.paroc.ee