Uuendatud PAROC CGL 20cy tagab tõhusa soojustuse ja heliisolatsiooni

27 juuni 2013
Oleme uuendamas vahelagedele mõeldud kattega lamelle PAROC CGL 20cy. Kattega lamellil, mida kasutatakse betoonist vahelagede soojustuseks, nagu näiteks keldrid, parklad jne, on väga madal soojusjuhtivus, mis teeb toote veelgi tasuvamaks.

CGL 20cy

Kinnistu omanikule tähendab see väiksemat energiakulu ja mugavust. “Lisaks kõigile eelistele, mis teevad PAROC CGL 20cy tootest efektiivsema soojustuse, suurendab kivivilla kasutamine tulekindlust ja heliisolatsiooni,” ütleb Tõnu Pilvik, Paroc´i tootejuht.

Keldrid, parklad ja muud vähese küttega paigad hoone alumistel korrustel omavad suurt potentsiaali energia kokkuhoiul. Küte ja soojustus on seal piiratud või olematud ning see võib viia külma õhu voogude liikumiseni hoone ülemistesse osadesse.

Kõige kuluefektiivsem lahendus oleks soojustada külm lagi, see säästab energiat, vähendab kulusid ja tõstab märgatavalt elamismugavust hoone ülemistes osades.

Kui soojustatud lael on nii esteetilised kui ka tehnilised nõuded, on PAROC CGL 20cy koos oma eeltöödeldud pinnaga ideaalne valik. Paigaldus ja viimistlus on lihtne ning kiire tänu sellele, et toode liimitakse otse betoonile. Nähtav eeltöödeldud pind vähendab viimistlusaega ja annab laele kena väljanägemise.


PAROC CGL 20cy
Tulekindel kivivillast lamell suure kuumustaluvusega ja heade heliisolatsiooni omadustega. Lamelli ääred on faasitud ning nähtav pind on paigalduse lihtsustamiseks töödeldud.
Formaat: 1200x200 mm
Paksus: 50–250 mm
Kontrollitud soojusjuhtivus: 0.037 W/mK

Täpsema info saamiseks võtke ühendust:
Tõnu Pilvik, Paroc´i tootejuht, tel. +372 510 15 66