Paroc tutvustab ehitusmessil uut lamekatuste soojustamissüsteemi

24 märts 2016
Paroc tutvustab 6.-9. aprillini Eesti Näituste messikeskuses toimuval ehitusmessil “Eesti ehitab 2016” uut lamekatuste soojustamissüsteemi, mis on eeskätt mõeldud energiatõhusatele majadele.

Lamekatuste soojustussüsteem PAROC PROOF on loodud ehitustöö hõlbustamiseks ning lahenduste lihtsustamiseks. PAROC PROOFi eeliseks on suurem energiatõhusus, mistõttu tuleb seda paigaldada vaid kaks või kolm kihti. Tulemuseks on tulekindel ja soojapidav katus, mis püsib jäik ja kindel ka ehituse ajal. PAROC PROOF sobib nii uusehituseks kui ka renoveerimiseks.

Lisaks on messil võimalik tutvuda krohvitava fassaadilamelliga PAROC LINIO 80, mis sobib hästi ka energiatõhusate ja liginullenergia hoonete soojustamiseks. PAROC LINIO 80 ei põle, ei kogu niiskust ning võimaldab saavutada ühtlast ja õhukest krohvikihti.

Külmade keldrilagede soojustamiseks pakub Paroc võimalust tutvuda mittepõlevast kivivillast laesoojustuslamelliga PAROC CGL 20, mida on liimi abil lihtne paigaldada ning mis suurendab korrustevahelist tule- ja helikindlust.

Eesti ehitab on ehitusvaldkonna erialamess, mis keskendub innovaatiliste tehnoloogiate, ehituskonstruktsioonide ja -materjalide, -masinate, -seadmete ja -tööriistade esitlemisele, kinnisvaraarenduse, -hoolduse ja –halduse ja muude teemade avamisele ning uusima oskusteabe, kogemuste ja oskuste levitamisele.

Lisainfo:
Kalev Kõnn
AS Paroc tegevjuht
E-post: Kalev.konn@paroc.com