Tule ja külasta meid IEX 2016 messil!

09 mai 2016
Euroopa üks juhtivaid energiasäästlike ja tulekindlate soojustuslahenduste tootja Paroc esitleb oma tehnilise soojustuse lahendusi Euroopa juhtival tööstuslike isolatsioonitehnoloogiate kaubandusmessil IEX 2016. Mess avatakse 11. mail Kölnis.

Paroci stend keskendub ainult tehnilisele soojustamisele. 160 m2 pinnal on võimalik näha tooteid ja lahendusi, nagu tulekindlad lahendused torude läbiviikudele, teraskonstruktsioonidele ja ventilatsioonitorudele. Samuti näeb lahendusi erinevate pinnakatetega torujätkude ühendamiseks.


Sel aastal oleme keskendunud oma toodete ja lahenduste näitamisele põhimõttel ‘vaata ja katsu’,” ütles Paroci Kesk- ja Lääne-Euroopa piirkonna turundusjuht Claudia Beling. “Meie eesmärk on väljapanekul rõhutada Paroci kõrget kvaliteeditaset juba lahenduste välja töötamisel ja tootmisel. Kuna me ootame messile külalisi tervest maailmast, leiab meie boksist rahvusvahelise meeskonna, kes on valmis kõigile külastajatele tutvustama meie tooteid ja lahendusi.”

Samuti kutsub Paroc kliente jagama innovatiivsusele keskenduva võistluse kaudu oma nägemusi soojustustehnoloogiast tulevikus. Võitja saab auhinnaks VIP-piletid 2017. aasta suusatamise maailmameistrivõistlustele Lahtis.

IEX messi korraldajad ootavad messile kahe päeva jooksul 6000 soojustusmaterjalidega tegeleva valdkonna eksperti, nagu soojustusmaterjali edasimüüjad, tootmistehnoloogid, ehitusteenuste planeerijad, tööstuslike hoonete konstrueerijad, arhitektid, konsultandid ja tööstusrajatiste juhid. Messil tutvustab innovatiivseid soojusisolatsiooni-, tule- ja müratõkkelahendusi üle 200 eksponendi.

Paroci stend asub 8. hallis, boksi number on 310.