Paroc tähistab oma 80. sünnipäeva

08 veebr 2017
Sel aastal möödub 80 aastat ajast, mil Rootsis tutvustati esimest kivivillast isolatsioonimaterjali. Pika ajaloo, mitmekülgse oskusteabe ja innovatiivsete isolatsioonilahendustega Paroc tähistab aastapäeva terve 2017. aasta vältel. Juubeliaasta on hea hetk, et meenutada meie saavutusi.

Paroc jagab juubeliaastat Soome 100. sünnipäevaga. Põhja suusaalade maailmameistrivõistlused Lahtis on Soome saja aasta juubelipidustuste suurim sündmus ning Paroc on MMi rahvusvaheline sponsor.

“Meil on hea meel olla osa sellisest märkimisväärsest rahvusvahelisest spordisündmusest aastal, mil Soome tähistab oma iseseisvuse 100. aastapäeva. Sponsorlus annab suurepärase võimaluse tähistada üheskoos ka Paroci 80. aastapäeva,” ütles Paroc Groupi turundus- ja kommunikatsioonidirektor Olga van Iterson.

Sponsorleping rõhutab fakti, et nii Lahti MM kui ka Paroc on ühiselt pühendunud säästlikkuse tõstmisele nii energia- kui ka materjalikasutuse vallas. Lahti 2017 soovib olla teerajaja säästvate suurürituste korraldamisel. Sarnaselt on ka Paroc töötanud läbi ajaloo selle nimel, et edendada säästvat arengut, olla pidevalt innovatiivne ning püüelda parema tehiskeskkonna poole.

Põhja suusaalade maailmameistrivõistlused toimuvad 22. veebruarist 5. märtsini 2017. aastal Lahtis.