Uued tõhusad kivivillaplaadid krohvitavatele fasssaadidele

10 mai 2021

PAROC Linio Pro

PAROC Linio Pro tõhusad kivivillaplaadid on Paroci krohvitavatele fassaadidele mõeldud kivivillaplaatide tooteperekonna uusim liige.

Krohvitavad fassaadid on elamute ja avalike hoonete üks enim kasutatavaid seinte soojustus- ja viimistluslahendusi. Selliselt ehitatud fassaadide soojapidamisvõime on tähtis tegur, mis aitab vähendada küttekulusid. Mittesüttiv, vastupidav, auru läbilaskev, mõõtmetelt stabiilne ja kauakestvad kivivillaplaadid on selliste seinte soojustamiseks ideaalne lahendus.

Krohvitavatele fassaadidele mõeldud PAROCi soojustusmaterjalide tooteperekonnas on neli peamist toodet:

  • PAROC Linio 80 – Krohvitav fassaadilamell energiatõhusatele hoonetele, kus soojustusmaterjali kiht on rohkem kui 250 mm;
  • PAROC Linio 10 – Peamiselt avalike ja kõrghoonete ehitamiseks ja renoveerimiseks mõeldud krohvitav soojustusplaat;
  • PAROC Linio 15 – Standardne krohvitav fassaadiplaat renoveerimiseks ja uutele ehitistele;
  • PAROC Linio Pro – uus tõhus kivivillaplaat uutele ja renoveeritavatele ehitistele. Selle soojusjuhtivuse deklareeritud väärtus on 0,034 W/mK.

Valmis konstruktsioonis on soojustusmaterjal tavaliselt nähtamatu, kuid selle kasulikkust on tunda kogu hoone eluea jooksul. PAROCi mittesüttiva, vastupidava, auru läbilaskva, mõõtmetelt stabiilse ja tõhusa krohvitud fassaadidele mõeldud kivivillatoodete eeliste kirjeldamiseks oleme loonud eraldi veebilehe.

Rohkem infot >>

PAROC Linio Pro >>