Uuenenud tooted töötlevale tööstusele

09 märts 2021

Tööstuslikuks kasutamiseks mõeldud usaldusväärsed PAROC Pro Wired Mat kivivillamatid on nüüdsest veelgi paremate omadustega kui nende eelkäijad. PAROC Pro Wired Mat WR 660 ja PAROC Pro Wired Mat WR 680 pakuvad paremat soojusjuhtivust, kõrgemaid maksimaalseid töötemperatuure ning suurepärast kaitset korrosiooni vastu.

PAROC Pro Wired Mat WR 660 ja PAROC Pro Wired Mat WR 680 on mittepõlevad kivivillamatid, mis on mõeldud kõrgeid temperatuure taluvate hooneosade soojustamiseks. Hästi sobivad matid suurte torude, ventiilide, äärikute, turbiinide, surveanumate, mahutiseinte ja -ruumide, soojusvahetite ja muude sarnaste lahenduste soojustamiseks kriitilistes sõlmpunktides, nagu seinakinnituskonstruktsioonid või katteluugid. PAROCi vett tõrjuvad (WR märgisega) tooted pakuvad väga head kaitset soojustuse alla tekkida võiva korrosiooni vastu.

Mattide vähene õhu läbilaskvus, niiskuskindlus ning hea survetugevus võimaldavad neid kasutada nii horisontaalselt kui ka vertikaalselt.

Seni toodetud PAROC Pro Wired Mat 80 ja PAROC Pro Wired Mat 100 asenduvad alates 15. märtsist uuete toodetega PAROC Pro Wired Mat WR 660 ja PAROC Pro Wired Mat WR 680. Lisaks on uusi kivivillamatte võimalik saada fooliumiga kaetult.

Rohkem infot PAROC Pro Wired Mat WR 660 ja PAROC Pro Wired Mat WR 680 kohta >>