Büroohoone Sveavägenil, Stockholm, Rootsi

Sveavägen 44 hoone, mis on ehitatud 1942. aastal, oli omal ajal kõige säästlikum büroohoone Rootsis. Hoone oli ainulaadne osalt tänu paindlikele kontoriruumidele, kus kasutati teisaldatavaid vaheseinu ja klaasseinu.

Sveavägen 44 on siiani üks linna suurimaid büroohooneid ja on nüüd tänu renoveerimisele ja laiendusele veelgi suuremaks kasvamas. Pärast ulatuslikke renoveerimistöid on kinnistul 30 000 m2 bürooruume, 7000 m2 kaubanduspinda, 4200 m2 hotelliruume ja 4500 m2 eluruume.

Seejärel on ehitis ka üks Euroopa energiasäästlikumaid büroohooneid. Sveavägen 44 hoone energiatarve väheneb enam kui 70% võrra näiduni 35 kWh/m2. Projekti keskkonna-alased eesmärgid on kõrged ning projekti juhitakse BREEAM-i sertifitseerimissüsteemi järgi.

Kasutatud tooted:
Cortex Black, 30 mm.
Cortex One, 100 mm.
Ceiling lamella CGL 20cy, 100 mm

 

Projektiandmed

Kategooria
  • Energiatargad renoveerimised
Aasta 2014
Maa Rootsi
Aadress Sveavägen 44
Linn ja postiindeks 111 34 Johanneshov
Arhitekt Wingårdhs Arkitekter AB
Alltöövõtja

Content is blocked

In order to see this content you need to allow cookies.