Uued PAROC WR plaadid ja matid tööstuslikele seadmetele

21 sept 2021

PAROC WR

Paroc on müüdud vetthülgavaid tooteid rohkem kui 20 aastat ning on pidevalt investeerinud teadus- ja arendustegevusse, et oma toodete omadusi tõhustada.

Sõltumatute katselaborite värskeimad testid kinnitavad, et Paroci tööstuslikuks kasutamiseks mõeldud vetthülgavate (WR) toodete perekonna toodetel on kivivillast soojustusmaterjalide turul parimad omadused – sealhulgas madalaim veeimavus ja kõrgeim temperatuuritaluvus. Madal veeimavus on soojustusmaterjalile oluline omadus, kuna enamik tööstuslikke isolatsioonilahendusi võivad vee, muude vedelike või kõrge niiskustasemega kokku puutuda.

Soojustusmaterjali alla tekkiv korrosioon vähendab tuntavalt torustiku ja seadmete eluiga ning suurendab lekete, seadmete rikkimineku ja seeläbi töötajate võimalike vigastuste ohtu. Soojustuse alune korrosioon on sage probleem nii maismaal kui ka avamerel nii naftakeemia-, rafineerimis- ja energeetika- kui ka muudes sektorites.

Metallpindade kaitsmiseks niiskuse ja muude kahjulike ainete eest on vajalik kasutada vetthülgavat, mitte hügroskoopset, keemiliselt vastupidavat ja kauakestvat soojustusmaterjali. Pakume tööstuslikuks kasutamiseks uut valikut Paroci plaate ja kivivillamatte tähisega WR (vetthülgavad tooted).

Loe rohkem uue Paroc WR tooteperekonna kohta siit >>