Uuendatud PAROC CAD-jooniste kataloog ning parandatud jooniste otsingusüsteem

14 juuli 2021

PAROC CAD book

Paroc uuendas soojustuslahenduste CAD-jooniste kataloogi ning käivitas uue otsingusüsteemi.

Paroc uuendas oma kõige populaarsemate soojustuslahenduste CAD-jooniseid ja on koostanud uue jooniste kataloogi CAD JOONISED EE 2021. Uuest kataloogist leiab välised soojustuslahendused nii uutele energiasäästlikele kui ka renoveeritavatele hoonetele.

Arendajatele, disaineritele ja arhitektidele mõeldud PAROCi jooniste kataloog sisaldab täiustatud, lihtsamini kasutatavat, kiiremat ja tõhusamat otsingusüsteemi (valijat).

Uus CAD-jooniste otsingusüsteem pakub lihtsat viisi jooniste leidmiseks valitud parameetrite järgi. Näiteks on võimalus otsida konkreetseid jooniseid või lahendusi soojustatava hoone konstruktsioonile, nagu katus, sein, vahesein või maa-alused konstruktsioonid.

Ühel otsingutulemuste lehel kuvatakse kõik konkreetse otsinguteemaga seotud joonised. Näiteks võib katuse ja seina ühendussõlme soojustusjoonised leida nii seina- kui ka katuselahenduste alt.

Kasutajad saavad PAROC CAD-jooniste kataloogist alla laadida faile PDF- ja DWG-formaadis, Paroci kataloog CAD JOONISED EE 2021 on saadaval PDF-failidena.

Uuendatud PAROC CAD-joonised ja kataloog on saadaval siin >>