Uus energiasäästlik soojusisolatsiooniplaat ventileeritavatele seintele

03 apr 2024

PAROC Tento

Oleme välja töötanud uue isolatsiooniplaadi, mis on mõeldud ventileeritavate seinte soojusisolatsiooniks ja tuulekaitseks.

Oleme loonud uue soojusisolatsiooniplaadi, mis on mõeldud ventileeritavate fassaadide ja muud tüüpi ventileeritavate konstruktsioonide soojusisolatsiooni ja tuulekaitse tagamiseks. Uus soojusisolatsiooni ja tuulekaitse plaat vahetab välja senised PAROC WAS 35(t, b) ja PAROC WAS 25t plaadid alates 2. aprillist.

PAROC Tento plaati kasutatakse peamise soojusisolatsioonina ühekihilistes isolatsioonilahendustes ventileeritavate seinakonstruktsioonide puhul, nagu ventileeritavad klambritega fassaadid, kolmekihilised tellisseinad ja ühekihilised süsteemid.

Kahekihiliste soojustuslahenduste puhul kasutatakse madala tihedusega plaatidest ehitatud soojusisolatsioonikihi tuulekaitseks PAROC Tento 30-50 mm plaate.

PAROC Tento on madala õhu läbilaskvusega, difusioonile avatud, mittesüttivad, vastupidavad ja soojusisolatsioonikindlad soojusisolatsiooni plaadid, millel on suurepäerane soojusjuhtivuse väärtus (0.033 W/mK) ja stabiilsete mõõtmetega jäik kivivillaplaat.

Loe lähemalt >>